20 Reacties

  • Waar ik tegenaan loop is dat je geen eigen mening meer mag hebben en je niet op je eigen gevoel mag vertrouwen. Dat ik soms niet weet hoe ik met verveling om kan gaan en daardoor geen reet uitvoer. Dat bevestigt weer van alles…. nou ja het werkt demotiverend laat ik het zo zeggen.

   Antwoord
  • Om naar mijn werk te gaan met zelfvertrouwen.
   Om bepaalde confrontaties aan te gaan.

   Antwoord
   • In tegenstelling tot wat ik hier lees gaat het bij mij eerder allemaal te langzaam. Ik weet wat ik wil en ga er iedere dag voor. Ik wil wel meer man zijn. Mijn partner verwacht dat ook van mij. Met de voornaamste tip van Dennis ga ik dan ook direct aan de slag: Compoundoefeningen.

    Antwoord
   • Dat ik voor mijn werk veel energie heb maar thuis een stuk minder

    Antwoord
  • Ik kan het contact met mijn adoptieve en autistische dochter niet meer aan.Maar mijn vrouw is gestorven aan Covid dus ik ben de enige nog

   Antwoord
  • Gevoel van niet gehoord en gezien worden.

   Niet goed kunnen slapen en ontspannen, gevoel van constant aanstaan.

   Maar ook uitstellen, lead nemen en prioriteiten stellen en geen ‘echt’ doel hebben, teveel een ander dienen en daarin meegaan.

   Onvoldoende antwoord op de vraag, maar wat wil ik nu?

   Antwoord
  • Waar ik tegen aanloop is uitstelgedrag.
   Een tweede punt is dat ik met alles zo tergend langzaam/traag ben.
   Het lijkt wel of ik loop te slapen. Wat soms ook het geval is. Ik val nl. met mijn laptop op schoot in slaap!!!

   Antwoord
  • Ik zou zo graag weer mijn energie terug willen hebben. Vol energie opstaan en iets van de dag maken.

   Antwoord
  • Juist niet altijd alles af willen maken en juist meer rust.

   Antwoord
  • ik wil me fysiek goed voelen want dan weet ik dat het geestelijk ook goed zit. ik train redelijk veel maar op dagen dat ik dat niet doe ben ik lamlendig. ik doe mn ding op het werk en bij andere vrijwillige verplichtingen en ik krijg ook genoeg waardering maar dat komt niet binnen want ik doe mn ding toch maar ik sta er open voor. daarnaast doe ik de dingen die ik moet doen niet, uitstelgedrag? genoeg meegemaakt in het leven maar ik zie mezelf nog steeds niet als een echte kerel.

   Antwoord
  • Ik heb veel te weinig energie in mijn leven, doordat ik te veel werk in mijn 2 banen. Door dit gebrek aan energie stel ik dingen vaak uit en doe ik alleen de dingen die ik moet doen. Dingen die door anderen worden bepaald, of afspraken die ik wil nakomen. Vaak heb ik het gevoel, dat ik aan het overleven ben in plaats van dat ik met een geweldig brandend verlangen mijn passie leef. Voel me vaak futloos en heb weinig levenslust, kan niet goed een moment vinden om te genieten. Heb echt het gevoel dat ik altijd aan sta, als ik niet slaap. Mijn libido is vrij laag. Kan ook vaak dingen niet op een rij krijgen en doe er vaak langer over om zaken voor elkaar te krijgen. Ook maak ik vaak dingen niet af of doe meerdere dingen tegelijk.

   Antwoord
 1. Waar ik tegen aan loop in het leven is . Het gevoel te hebben dat ik stil sta in het leven. Geen ambities.. geen echte levens lust.. geen libido voelen.. (dat hou ik kunstmatig omhoog) letterlijk en figuurlijk. Beetje energie loos gevoel soms.

  Antwoord
 2. Echt stevig doorpakken, ook als er al een beginnend succes is. Op een of andere manier kom ik dan in uitstellen, afleidingen. Zelfs als ik een heel helder doel heb. Soms ontbreekt het mee aan het zien van de meest concrete volgende actiestap. En ook twijfel tussen wat zijn nou echte kernacties en wat is bijzaak. (verliezen in details).
  Ik denk dat er onderliggend een angst is niet aantrekkelijk te zijn. Zowel als man alsook als ondernemer. Angst voor afwijzing. Gelukkig al wel een stukje verder in, maar op bepaalde momenten steekt het toch weer behoorlijk de kop op…

  Antwoord
 3. Enorm last van uitstel gedrag. Ik begin altijd met van alles en nog wat om na zeer korte tijd alweer langzaam aan de boel uit te stellen tot op het punt dat ik er niets meer aan doe en weer op zoek ga naar het volgede doel om weer net zo snel te stoppen…..
  Wordt er gek van.

  Antwoord
 4. Ik vind het lastig om prio’s te stellen. Hierdoor blijven sommige klussen langer liggen dan nodig. Dat irriteert mij

  Antwoord
  • Ik mis richting. Ik heb geen zin in het leven en ik weet niet meer wat ik leuk en belangrijk vind.

   Antwoord
 5. Als ik heel eerlijk ben en dat zijn we hier toch dan alles wat hier genoemd wordt door de mannen. Vreselijk maar waar. uitstelgedrag, mijn libido is 0 echt nooit meer zin in sex ook. Dat stevig doorpakken en niet lullen maar poetsen was altijd mijn ding maar de laatste 5 jaar lig ik liever op de bank.

  Antwoord
 6. Ik sluit me bij het merendeel van de mannen aan met mn uitstel gedrag.
  Dat is aan mn late reactie ook wel weer terug te zien.
  Maar eenmaal op gang niet meer te stoppen.
  succes allen.

  Antwoord
 7. Ja ook uitstel gedrag, laks heb dat er nooit uit kunnen krijgen of eigenlijk te weinig moeite voor gedaan. En wat ik zou willen en wat ik doe zit ook vaak een verschil in. Wil een paar kilo afvallen maar eet wel weer een halve zak chocoladepepernoten op en denk dan morgen doe ik het echt anders. En soms gaat het dan een aantal dagen goed maar dan val ik toch weer terug in mijn oude patroon.

  Wordt toch echt tijd dat er dingen veranderen, hoop dat het nu wel lukt. Alle andere succes met jullie doelen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *